در تهیه انواع ترشی ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریک اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می کند. در طب سنتی نیز برای درمان و معالجه بسیاری از اختلالات و امراض استفاده می شود.
برخی از مهمترین خواص درمانی سرکه انگور به طور خلاصه به شرح زیر می باشد:
1- یکی از خواص سرکه انگور وجود خاصیت ضد چربی موجود در غوره است. این خاصیت غوره باعث شده تا مصرف سرکه انگور به بیماران مبتلا به چربی خون و بیماری های قلبی عروقی توصیه شود.
2-استفاده از سرکه انگور همراه با غذا و به ویژه مصرف آن صبح ناشتا به لاغری و کاهش وزن کمک کرده و برای از بین بردن و آب کردن چربی های دور شکم مفید است.
3-درمان بیماری های پوست که منشا آن قارچ است، نیز یکی دیگر از خواص سرکه انگور است. همچنین یکی از راههای رفع بوی بد پا نیز شستشوی پاها با سرکه می باشد.
4-استفاده از سرکه انگور همراه با عسل راهکار مناسبی برای رفع و برطرف نمودن تیرگی دور چشم ها می باشد.
5-مصرف سرکه قبل از خواب باعث کاهش میزان قند و در نتیجه کاهش بیماری دیابت می شود.
6-برای افرادی که کم اشتها هستند، مفید بوده و باعث تقویت اشتها می گردد.
7-از خواص سرکه انگور کمک به درمان اختلالات و ناراحتی های دستگاه گوارش نظیر یبوست،نفخ، اسهال، دل درد و دفع نامرتبمزاج است. به طور کلی سرکه انگور باعث از بین بردن باکتری های مضر دستگاه گوارش شده و خوردن ناشتای آن نیز باعث دفع کرم از روده می گردد.
8-سرکه انگور طبیعی کنترل کننده فشار خون است.
یکی از مسئله های مهم در زندگی امروزی که توجه به آن میتواند انسان را از ابتلاء به بیماریهای مختلف در امان نگه دارد، رعایت اصول تغذیه و شناسایی درست مواد غذایی است؛ همانطور که پروردگار متعال در قرآن کریم میفرماید: «فلینظر الانسان الی طعامه؛ انسان باید به ماهیت غذای خویش بنگرد.» سخن در این رابطه از دو دیدگاه است؛ اولین دیدگاه در حلیّت و حرمت مواد غذایی است که انسان مصرف میکند و دومین دیدگاه در مورد ماهیت مواد غذایی متناسب با طبع و مزاج ماست. چیزی که امروزه کمتر توسط مردم مورد توجه قرار میگیرد.
خیلی سادست، بعد از ثبت نام در این طرح یه لینک اختصاصی در اختیار شما قرار می گیره که با دادن اون لینک به دوستانتون در فضای مجازی یا حقیقی، اونها به عنوان زیرمجموعه شما در سیستم سلوا درج می شن.
دیابت یا مرض قند یکى از شایعترین بیمارىهاى خاموشی است که تبعات جسمی، روانی و اجتماعی فراوان دارد. مجمع عمومی سازمان ملل در ۲۰ دسامبر ۲۰۰۶ با تصویب قطعنامه برجسته و منحصر به فرد، دیابت را "یک بیماری مزمن و ناتوان کننده با هزینه های هنگفت“ معرفی کرد که خانوادهها، دولت ها و کل جهان با آن مواجه است.
سلوا، تحقق رویای خوراکیهای خوشمزه اما سالم است. ما هم در سلوا عاشق خوراکیهای خوشمزهای مثل کوکی، سوسیس، کالباس، شیرینی، تنقلات و... بودیم. اما همیشه و همهجا از مضرات آنها میشنیدیم و میخواندیم. مگر میشود این خوراکیها را دوست نداشت؟ البته که نه. در نهایت به فکر راه چاره افتادیم و راهحل را در دستور غذایی مادربزرگها یافتیم.