جهرم؛ پودر بلور نمک

ویژگی های بلور نمک سلوا:

نمک طبیعی جهرم از معادن سنگ نمک جهرم استخراج میشه که سرشار از کلسیم, پتاسیم, ید طبیعی و ... است و ظاهری شبیه به نمک معمولی داره اما برخلاف نمک معمولی باعث افزایش فشار خون نشده و حاوی موادیِ که برای بدن مفیده.

 نمک جهرم به‌دلیل طبیعی بودن باعث بروز بیماری قلبی نمیشه و احساس تورم ناشی از نگهداری آب در بدن رو به‌همراه نداره، بنابراین موجب افزایش وزن نمیشه و مواد معدنی و مغذی برای حفظ سلول‌های خونی بدن را نیز تأمین می‌کنه.

یکی از دستورات پیامبر گرامی اسلام خوردن کمی نمک قبل از غذا می باشد که امروزه طب سنتی دلیل این موضوع را بیان کرده است و تاکید می کند که نمک به دلیل داشتن مزاج گرم و خشک رطوبت و سرمای معده را از بین می برد و به هضم غذا کمک می کند وباعث جلوگیری از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از عذا خوردن می شود.

 البته باید توجه داشت مصرف بیش از اندازه نمک موجب مشکلات عدیده ای می شود و مصرف نمک قبل و بعد از غذا باید کم و در حد تعادل صورت گیرد.