هم خوراکی هم دارو
1397/07/16   64 هم خوراکی هم دارو

هم خوراکی هم دارو

کنجد یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی است که توسط بشر شناخته شده و برای خوراک و همچنین دارو مصرف داشته.

ارده یکی از خوراکی های خوشمزه ایه که از دانه‌های کنجد تفت‌داده‌شده و کوبیده شده به‌دست میاد و خودش به‌تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به‌ویژه صبحانست

ارده را به روش های مختلفی می‌تونید مصرف کنید، می‌تونید خالص و بدون هیچ‌گونه افزودنی با نان مصرف کنید یا مواد شیرینی از قبیل عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور و مربا به اون اضافه و نوش جان کنید و میزان افزودنی بسته به ذائقه افراد متفاوته

فصول پاییز و زمستان، فصل سرد و تره و معمولاً افرادی که بلغمی‌مزاج هستند و دارای طبع سرد و تر هستند در این فصل احساس سرمای بیشتری می‌کنند که باید از مواد غذایی گرم مثل عسل، ارده و شیره استفاده کنند

راستی ارده و شیره یک چاق‌کننده و تقویت‌کننده نیروی جنسی بوده و تسکین‌دهنده درده.

از کنجد و ارده در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده میشه و برای درمان استخوان‌درد و درد مفاصل هم مفیده؛ به‌دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلواارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه‌شون هم میشه