نان بومی روستایی

1397/06/19   227 نان بومی روستایی

عطر مست کننده نانهای سنتی
قسمت اول

عطر مست كننده و طعم ماندگار نانهای سنتی رو همه ما برای يكبار هم شده حس كرديم و هنگام عبور از پشت ديوار خانه های روستائی بوی دود چوب و عطر نان خانگی روان ما را نوازش داده.عطر نان مديون تقابل بين اسيدهای آلی- گاز و الكل توليدی در خميره و تا الآن هيچ كمپانی فوانسوی نتونسته عطر نان را توليد كنه و فرمول اونو كشف کنه ☺️

امروز میخواییم چند مورد از موارد زیادی رو بهتون بگیم که چرا و به چه دليل عطر و طعم يك نان خانگی پخته شده در روستا بيشتر از يك نان شهریه 😎
همیشه از ما سوال میکنند که چرا کیفیت نانهای روستایی بهتر از شهریه؟
چرا یک نان روستایی خوشمزه تر از نان های شهریه؟

خب حالا ما طبق تحقیقات انجام شده بهتون میگیم علل برتری یک نان روستایی بر یک نان شهری چیه😃

1- استفاده از آرد بومي یا آرد سبوس دار در تركيب خمير

هرچقدر آرد تهيه شده برای خمير كامل تر و سبوس دار تر باشه عطر و طعم و مزه نان هم بيشتره؛ چون غذای لازم برای رشد و تكثير ميكرو ارگانيسم ها (قارچها، كپكها، مخمرها، باكتری ها) در خمير بيشتر است و هرچقدر غذای مورد نياز اونها بيشتر باشد توليد اسيد های آلی و الكل و گاز بيشتر شده و مزه نان رو مطبوع تر ميکنه 😍

2- مدت زمان خواب خمير در نانهای خانگی پز بيشر از يك نانوائی شهریه 😴

اصولاً زنان خانه دار خميرشونو چند ساعت زودتر آماده می‌کنند تا خوب استراحت کنه😌

هرچقدر استراحت خمير بيشتر باشه توليد اسيدهای آلی مثل اسيد استيك و اسيد لاكتيك نيز بيشتر میشه و طعم جالبی به نان میده👌

امیدوارم تا اینجا تونسته باشیم توضیحات کاملیو در اختیارتون گذاشته باشیم،مطالب بعدیو حتماً دنبال کنین چون این مطلب ادامه داره....🌹

 ان شالله #سه_شنبه هر هفته می تونید درب منازلتون این نون مغزی و خوشمزه رو دریافت کنید.
فقط یادتون نره که تا دوشنبه ساعت 12 سفارشتون رو در اپلیکیشن سلوا ثبت کنید.