قند قهوه ای

1397/08/21   361 قند قهوه ای

یکی از فرآورده های پر مصرف شکر قهوه ای، قند قهوه ای است که تقریبا همه خواص آن را داراست.

مصرف قند قهوه ای باعث کنترل قند خون شده و به افراد دیابتی در مرحله نگه داشتن بیماری کمک می کند. خواص درمانی قند قهوه ای، دلیلی بر استفاده از آن به منظور درمان بیماری هایی از قبیل سرماخوردگی است. میل کردن قند قهوه ای به همراه گیاهان دارویی از قبیل زنجبیل، به درمان بسیاری از بیماری ها نظیر بیماری های ویروسی و سرماخوردگی کمک می کند.

شکر و قند قهوه ای، به دلیل طبیعی بودن، گیاهی بودن و همچنین عدم وجود مواد شیمیایی از قبیل جوهرقند در اون ها، خواص خیلی زیادی داشته و بسیاری از مضرات شکر سفید را ندارند.

نه تنها کسانی که دیابت دارند حتی افرادی که بدن سالمی دارند و به سلامت بدنشون اهمیت می دهند، بهتر است در برنامه غذایی شان قند قهوه ای را جایگزین قند سفید کنند. چون کالری کمتر قند قهوه ای، باعث اضافه وزن نشده و ساکارز موجود در آن به اندازه ای نیست که بتواند قند خون را بالا ببرد. البته شروطی در زمینه مصرف قند قهوه ای وجود دارد که یکی از آنها استفاده درست، به اندازه و به جا از آن است.