بنر اطلاعیه سلوا

تفاوت شکر سفید با شکر قهوه ای + فیلم/ خرید شکر قهوه ای

1397/08/21   14,848

 شکر یکی از محصولات غذایی است که در سبد غذایی اکثر مردم جهان یافت می شود. موارد مصرف این ماده در شیرینی ها، شربت، مربا و .... می باشد که این موضوع باعث تنوع در فرآورده های آن شده است. از انواع شکر های موجود می توان به شکر سفید، شکر قهوه ای، شکر سرخ و شکر زرد اشاره کرد. در این جا سعی شده درباره شکر قهوه ای که به تازگی خودش را در سبد غذایی خانواده ها باز کرده است؛ صحبت شود.

برای خرید شکر قهوه ای سلوا کلیک کن.

 

تفاوت شکر سفید با شکر قهوه ای 

شکر خام که پایه اصلی تمام فرآورده های شکر است از مایع شیرین حاصل از نیشکر به دست می آید. این مایع شیرین حاوی 96 درصد ساکاروز و املاح معدنی است و به نوعی منبع کربوهیدرات محسوب می شود و بعد از فیلتر شدن و شستشو با آب داغ، شکر خام تولید می شود. 

تفاوتی که میان شکر قهوه ای و سفید وجود دارد در نوع ساخت آنها می باشد. شکر خام در ابتدا به رنگ قهوه ایست، و این رنگ به خاطر وجود ماده ای به نام ملاس که حاوی 46 درصد ساکارز، 3 درصد پروتئین و مقداری کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و ویتامین B است، می باشد. شکر قهوه ای به صورت مستقیم از طریق عصاره نیشکر به دست می آید. این ماده را حرارت می دهند سپس می گذارند در درجه حرارت خیلی پایین تا کریستالی شود. برای تولید شکر سفید ابتدا ملاس شکر خام با استفاده از مواد شیمیایی گرفته شده و سپس بلور های سفید بدست می آید. 

 

برای خرید شکر قهوه ای سلوا کلیک کن.

بلور های شکر سفید دارای 99 درصد ساکاروز (به مراتب قند بیشتر نسبت به شکر قهوه ای) و حداقل ترین املاح معدنی است.

 


بیشتر بخوانید: سوسیس و کالباس مفید است ! + خرید سوسیس و کالباس خانگی


چرا شکر قهوه ای؟

همه ما خوب می دانیم که اصولا مصرف زیاد شکر به خاطر کالری بالا مناسب نیست ولی معمولا شکر قهوه ای دارای 3 الی 7 درصد از ملاس نیشکر بوده و نسبت به شکر سفید کمتر گرانول شده است. همچنین شکر قهوه ای دارای کالری کمتری نسبت به شکر سفید می باشد. و همین موضوع برای کنترل چاقی بسیار موثر است. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، کربوهیدرات‌هایی چون برنج، جو و شکر در شکل غیر تصفیه‌شده آن ارزش تغذیه‌ای بالاتری دارند لذا به نظر می‌رسد شکر قهوه‌ای به نسبت شکر سفید مزایای بیشتری برای سلامتی داشته باشد. یکی از مهمترین مواقع برای جایگزین کردن شکر قهوه ای به جای شکر سفید در وعده صبحانه است لذا برای داشتن یک صبحانه سالم بهتر است از شکر قهوه ای به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.

شکر قهوه ای در شیرینی پزی رژیمی و تهیه سس استفاده می شود و امروزه در جاهای مختلف دنیا جایگزین شکر سفید شده است. دلیل اصلی آن هم این است که دارای مواد معدنی غنی و پرباری است و مانند شکر سفید از خواص و مواد معدنی آن کاسته نشده است. همچنین در شکر سفید با توجه به استفاده از مواد شیمیایی برای جدا کردن ملاس از شکر خام مواد سمی و مضر وجود دارد ولی شکر قهوه ای اینطور نیست و در واقع طبیعی تر است، به گونه‌ای که با افزودنی‌های صنعتی مانند دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو غنی نمی‌شود.

 

13 مورد از خواص شکر قهوه ای

1- ارتقای گردش خون!

شکر قهوه ای شامل مقدار زیادی مواد معدنی مورد نیاز بدن است. دیده شده که مصرف شکر باعث بهتر شدن گردش خون و همچنین افزایش تولید سلول های خونی و همینطور آسان کردن هضم و گوارش مواد غذایی شده است. مصرف شکر قهوه ای به زنانی که تازه زایمان کرده اند نیرویی دوباره می بخشد.

2- سرما خوردگی را شیرین کنید!

دهه هاست که مصرف شکر قهوه ای یک درمان خانگی برای سرماخوردگی محسوب می شود. شکر قهوه ای را در آب در حال جوشیدن با زنجبیل اضافه می کردند و به همان شکل داغ مصرف می کردند و مصرف آن باعث درمان علائم سرماخوردگی می شد. در برخی جاها از شکر خام یا شکر قهوه ای به جای عسل استفاده می کرده اند.

3- شکر قهوه ای، پوست درخشان!

 همچنین اثرات مثبت شکر قهوه ای بر روی پوست غیر قابل انکار است، به طوری که در برخی لوازم آرایشی معتبر از شکر قهوه ای استفاده می کنند. شکر قهوه ای باعث کاهش ورم و حفظ رطوبت پوست شده و همچنین از سلول های پوست در برابر رادیکال های آزاد دفاع می کند. شکر قهوه‌ای به دلیل اینکه ویتامین B بیشتری دارد، پوست را در برابر اثرات ناشی از سن محافظت می‌کند و برای لایه‌برداری پوستی و ریزش سریع‌تر بافت‌های مرده پوست کمک‌کننده می‌باشد.

4- جلوگیری از چاقی
شکر قهوه ای طبیعی نسبت به شکر سفید کالری کمتری دارد و به افزایش متابولیسم و کاهش اشتهای فرد کمک می کند، به همین دلیل افرادی که از چاقی رنج می برند در صورت مصرف شکر بهتر است شکر قهوه ای طبیعی را جایگزین شکر سفید کنند.

5- قاعدگی و پریود
پتاسیم موجود در شکر قهوه ای طبیعی باعث آرامش عضلات رحمی شده و از گرفتگی و انقباضات دردناک پیش از قاعدگی پیشگیری می کند.

6- انرژی بخش
شکر قهوه ای طبیعی نیز مانند هر کربوهیدرات ساده دیگری انرژی بخش است، اگرچه این خاصیت شکر قهوه ای مدت زمان کوتاهی دوام دارد اما نوشیدن چای یا قهوه به همراه شکر قهوه ای در افرادی که دچار سستی و ضعف صبحگاهی هستند می تواند انرژی کافی برای شروع کارهای روزانه را بدهد.

7- گوارش و هضم
شکر قهوه ای طبیعی برای دستگاه گوارش مفید است و به بهبود عملکرد هضم و گوارش کمک می کند. شکر قهوه ای باد بیش از حد معده و روده را دفع می کند.

برای بهبود هضم کافیست یک فنجان دمنوش زنجبیل به همراه شکر قهوه ای میل کنید.

8- ضد عفونی کننده
شکر قهوه ای طبیعی دارای خاصیت ضد عفونی کننده است و به درمان سریع تر زخم ها و جراحت ها کمک می کند. اعمال موضعی مقدار کمی شکر قهوه ای روی بریدگی و زخم به دلیل خاصیت ضد التهابی و ضد میکروبی آن، خطر عفونت زخم را کاهش می دهد.

9- بارداری
مصرف شکر قهوه ای طبیعی در طول دوران بارداری به کاهش برخی ناراحتی ها و گرفتگی های مخصوص این دوران کمک می کند و برای بهبود سریع تر زخم و تامین انرژی مورد نیاز پس از زایمان نیز مفید است.

10- آسم و بیماری های تنفسی
برای درمان آسم و سایر مشکلات تنفسی توصیه می شود شکر قهوه ای طبیعی را جایگزین شکر سفید کنید زیرا این ماده غذایی از آسم پیشگیری کرده و علائم آلرژیک تنفسی را کاهش می دهد.

11- دیابت
در افراد دیابتی که قطع مصرف شکر برای آن ها سخت است شکر قهوه ای طبیعی به دلیل کالری و شاخص گلیسمی پایین تر، جایگزین مناسبی برای مصرف شکر سفید محسوب می شود.

12- پاکسازی پوست سر
اسکراب شکر قهوه ای و بلغور جو دوسر از پوست سر لایه برداری کرده و آلودگی و گرد و غبار را از موها پاکسازی و فولیکول های مو را تقویت می کند.

13- درمان شوره
اسکراب شکر قهوه ای و روغن جوجوبا شوره سر را برطرف کرده و به درمان ریزش مو کمک می کند.


بیشتر بخوانید: 17 ویژگی شگفت انگیز آبغوره ! / خرید آبغوره طبیعی


 انواع ماسک صورت شکر قهوه ای

1- ماسک موی شکر قهوه ای

مقداری شکر قهوه ای و بلغور جو دوسر (هر یک به اندازه 2 قاشق چایخوری) را با هم مخلوط کرده و 15 قطره روغن زیتون و 2 قاشق چایخوری نرم کننده مو به آن اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کرده و روی پوست سر بمالید.

2- اسکراب ضد شوره شکر قهوه ای

2 قاشق شکر قهوه ای و 1 قاشق نمک دریا را مخلوط کرده و مقداری آب لیمو تازه و روغن جوجوبا (هر یک به اندازه 2 قاشق) به آن اضافه کنید و روی موها بمالید.

این ماسک به عنوان نرم کننده موها نیز عالی عمل می کند.

3- ماسک موی شکر قهوه ای و جوش شیرین

مقداری شکر قهوه ای و جوش شیرین (هر یک به اندازه 1 قاشق چایخوری) را با 1 قاشق غذاخوری شامپو و 3 قطره روغن درخت چای مخلوط کرده و برای چند دقیقه روی موها مخصوصا ریشه مو ماساژ دهید تا خون کاملا در این نواحی به جریان بیفتد. سپس با آب گرم آبکشی کنید.

این ماسک مو را یک بار در ماه استفاده کنید زیرا باکتری های مو را از بین برده، شوره سر را درمان می کند و به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده از آسیب های مو جلوگیری خواهد کرد.

هشدار: اگر رنگ مو دارید این ماسک ممکن است برای شما مناسب نباشد.

4- ماسک لایه بردار شکر قهوه ای

شکر قهوه ای و بلغور جو دوسر (هر یک 1 قاشق غذاخوری) را در مخلوط کن مخلوط کنید، سپس عسل طبیعی و روغن زیتون (هر یک به اندازه 1 قاشق غذاخوری) را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. صورت را کمی مرطوب کرده و ماسک را روی صورت بمالید.

به مدت 5 تا 10 دقیقه به آرامی ماساژ دهید و سپس بشویید.

5- ماسک شکر قهوه ای برای پوست های چرب

1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، نصف فنجان بلغور جو دوسر، 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب و 1 قاشق چایخوری آب لیمو را با هم مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه روی صورت ماساژ دهید، بگذارید 5 دقیقه دقیقه بماند، سپس بشویید.

دو بار در هفته از این ماسک استفاده کنید.

6- ماسک شکر قهوه ای برای درمان آکنه

نصف فنجان شکر قهوه ای و نصف فنجان روغن نارگیل طبیعی را با هم مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه با حرکات دایره ای روی صورت خود بمالید. سپس با آب بشویید.

برای درمان آکنه و جوش، هفته ای یک بار از این اسکراب صورت استفاده کنید.

7- ماسک درخشان کننده پوست

1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را با 1 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. مخلوط را به مدت 10 دقیقه روی صورت ماساژ دهید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند، سپس بشویید.

 

با شکر قهوه ای چه محصولاتی می توان تولید کرد؟!

تنها این شکر نیست که رنگ قهوه ای به خودش گرفته در واقع شکر قهوه ای اساس ساخت محصولات دیگر نیز می باشد. قند قهوه ای و نبات قهوه ای از  دیگر محصولاتی هستند که با شکر قهوه ای تولید می شوند و تمام خواص شکر قهوه ای را دارا هستند. همچنین در بسیاری از کیک ها نیز می توان از شکر قهوه ای به عنوان جایگزین شکر سفید استفاده کرد.

 

برای خرید شکر قهوه ای محصول نیشکر خوزستان و همچنین انواع محصولات تولید شده با شکر قهوه ای می توانید از طریق اپلیکیشن سلوا  سفارش دهید.

 

ویژگی های شکر قهوه ای سلوا:

- شکر قهوه ای سلوا از شرکت میرزاکوچک خان و از محصول نیشکر خوزستان تامین می شود.

- برخی شکر قهوه ای های موجود در بازار همان شکر سفید است که با فرآیندی مثل ملاس زدن یا حرارت دادن آن را قهوه ای می کنند!!!

- حاوی املاح مفید کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم 

- مناسب برای جلوگیری از چربی خون و ناراحتی های گوارشی

- طبع: گرم و خشک

- مصلحات: کاهو، به، بادام، شیر تازه، ترشی طبیعی

- شرایط نگهداری و ماندگاری: محیط خشک و خنک، یک سال

- از آنجایی که سلوا شکر قهوه ای را به صورت مستقیم از کارخانه معتبر میرزاکوچک خان تامین می کند و البته برای اطمینان از خلوص، آن را آزمایش نیز می کند لذا خرید شکر قهوه ای سلوا یک خرید به صرفه و مطمئن می باشد.

 روش تولید:

تفاوتی که میان شکر قهوه ای و سفید وجود دارد در نوع ساخت آنها می باشد. شکر خام در ابتدا به رنگ قهوه ایست، و این رنگ به خاطر وجود ماده ای به نام ملاس که حاوی 46 درصد ساکارز، 3 درصد پروتئین و مقداری کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و ویتامین B است، می باشد. شکر قهوه ای به صورت مستقیم از طریق عصاره نیشکر به دست می آید. این ماده را حرارت می دهند سپس می گذارند در درجه حرارت خیلی پایین تا کریستالی شود. برای تولید شکر سفید ابتدا ملاس شکر خام با استفاده از مواد شیمیایی گرفته شده و سپس بلور های سفید بدست می آید.

 


بیشتر بدانید: بهترین و بدترین گوشت را بشناسید! / مقایسه گوشت گوسفند، گاو، شتر، ماهی، مرغ، بلدرچین، بوقلمون، کبک، شتر مرغ و ...


 

 منابعarticle.tebyan.net ،  bartarinha.ir ، persian-star.org

 
 

شکر قهوه ای

-

خرید شکر قهوه ای

-

قیمت شکر قهوه ای

-

خواص شکر قهوه ای