8 خاصیت اثبات شده ارده عسل/ ارده و عسل

ارده خوراکی بسیار مفیدی است که از تفت دادن دانه های خوشمزه کنجد بدست می آید و به تنهایی به عنوان چاشنی یا بخش اصلی حلوا ارده، حلواشکری، ارده شیره، ارده عسل، بابا غنوج و حمص استفاده می‌شود. این غذای مقوی را به شکل های متنوعی می توان مصرف کرد. گاهی آن را به تنهایی مصرف کرده  و گاهی مواد شیرینی از قبیل: عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور و مربا به آن اضافه می کنند و این مخلوط به تنهایی یک وعده ی کامل به خصوص برای صبحانه سالم خواهد بود.

 

از بین همه این ترکیبات، ترکیب ارده و عسل محصولی منحصر به فرد، بسیار مفید و خوشمزه ایجاد می کند.

 

طرز تهیه ارده عسل چیست؟

یک کاسه دانه های خام کنجد، به مقدار مورد نیاز عسل و ۳ تا ۴ قاشق چایخوری روغن زیتون نیاز داریم.

  1. فر یا اجاق را روی دمای 350 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.
  2. یک لایه از دانه های سبوس‌دار کنجد را بر روی سینی فر پخش می کنیم.
  3. کنجدهای سبوس دار را حدود ۸ دقیقه در فر برشته می کنیم و هر چند دقیق یکبار هم می زنیم تا همه کنجدها برشته شوند. مواظب هستیم که کنجدها خیلی قهوه ای نشوند.
  4. حالا کنجد های برشته شده را درون آساب می ریزیم و آنها را خرد و له می کنیم.
  5. روغن زیتون را اضافه می کنیم. البته باید در هر مرتبه فقط یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنیم و حسابی هم بزنیم تا به خورد هم بروند. در نهایت باید خمیر نرمی به دست می آید که البته نباید خمیر شل و روان باشد.
  6. این کار را تا حدی انجام می دهیم که خمیری یکدست درست شود.
  7. حالا به مرحله مهم آن می رسیم یعنی اضافه کردن عسل. معمولا عسل و کنجد به نسبت مساوی مخلوط می شوند.

 

خواص ارده عسل چیست؟

فصل زمستان، یکی از زیباترین فصل های سال است که البته فصل سرد و تری  می باشد و معمولاً افرادی که بلغمی مزاج هستند و طبع سرد و تر دارند در این فصل احساس سرمای بیشتری می کنند که باید از موادغذایی گرم مثل عسل، ارده و شیره استفاده کنند. ارده و عسل از مهمترین مواد برای تناسب اندام و تقویت کننده قوای جنسی و دیر هضم می‌باشد. درد را آرام می کند و انرژی را در بدن بوجود می آورد و مزاج گرم و تر دارد لذا برای خلاص شدن از سردی بدن ارده و عسل معجونی فوق العاده برای بدن می باشد.

1- ارده به همراه عسل برای حل نارسایی های کبد و اختلالات کلیه استفاده می‌شود و با توجه به کلسیم زیاد درمانی برای استخوان ‌درد و درد مفاصل هم است.

2- مصرف ارده عسل در وعده صبحانه، برای کودکانی که تحرک بالایی دارند علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه‌شان هم می‌شود.

3- سیستم ایمنی انسان از پیچیده ترین سیستم های موجود در جهان میباشد که خوردن عسل باعث تقویت آن می شود و از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.

4- مخلوط ارده و عسل کلسترول بد خون را کاهش می دهد و مصرف متعادل آن برای بیماران قلبی عروقی مفید می باشد.

5- کم خونی که یکی از رایج ترین بیماری های موجود می باشد با مصرف ارده و عسل درمان و پیشگیری میکند و غذایی بسیار مفید برای زنان و دختران است.

6- تقویت قوای جسمانی و نیروی جنسی از دیگر فواید مصرف ارده و عسل است.

7- آنتی‌اکسیدان‌های فراوان موجود در این دو ماده غذایی، می‌توانند عاملی برای پیشگیری از سرطان در بدن محسوب شوند.

8- به طورکلی استفاده روزانه از ارده و عسل در رژیم غذایی، برای درمان و برطرف کردن بی‌حسی و کرختی مفید است. همچنین مصرف این دو ماده مفید غذایی با هم، باعث گرم شدن بدن شده و از این رو دارویی شفابخش برای تمامی بیماری‌های ناشی از سرد شدن مزاج بدن است.

حواس تان باشد که هر دوی این مواد به غیر از انرژی‌زا بودن، درصد بالایی کالری هم دارند و اگر شما فرد کم‌تحرکی هستید که روزانه بیش از ۲۰دقیقه پیاده‌روی منظم ندارید یا ورزش نمی‌کنید، بدانید که با خوردن این دو ماده مغذی، حتما چاقی و عوارض آن انتظارتان را می‌کشد.

 

 تمام این خواص باورنکردنی را یک طرف بگذارید و این که این محصول را سلوا تهیه می کند را هم یک طرف. چرا؟

  1. ارده عسل سلوا تولید کارگاه های خورد هست.
  2. فاقد هر گونه افزودنی , اعم از شیمیایی و غیر شیمیایی
  3. غنی از پروتئین و کلسیم و انواع ویتامین ها
  4. از کنجد سبوس دار استفاده می شود.

 منابع: manodeliar.com،  namnak.com 

برای خرید ارده عسل می توانید همین الان در فروشگاه محصولات ارگانیک سلوا سفارش دهید.