بنر اطلاعیه سلوا

خرید شکر قهوه ای میرزا کوچک خان و 5 ویژگی شکر قهوه ای

1399/10/11   630

شکر قهوه ای و کاربرد آن چه چیزهایی هستند؟

شکر از جمله تولیدات استراتژیک مطرح جهانی و از کالاهایی است که گروه بزرگی از مشتریان گوناگون حاوی مصارف خانگی، صنعت غذائی، صنعت داروسازی و ... را در بر می گیرد. که هر یک از آنها نیازمند محصولی با استانداردهای ویژه خود هستند.


 برای خرید شکر قهوه ای میرزاکوچک خان کلیک کنید


 تاریخچه و داستان شکرقهوه ای در ایران و جهان

داستان شكر قهوه ای تصفیه نشده به آخر قرن هجدهم برمی گردد. در آن موقع كه درست کردن و مصرف شكر سفید آغاز شده بود ، مردم اروپا و بعضی از قلمروهای آسیایی به ویژه ایران، شكر ناخالص بوجود آمده را كه اکثرا رنگی تیره داشت به عنوان درمان برخی از بیماری ها مصرف می کردند. اما پس از گذشت مدتی ، دانشمندان با آنالیز این ماده فهمیدند نه تنها چنین ماده ای اثر طبی ندارد، بلكه با موجود بودن برخی از میكروارگانیزم های مضر درآن غیر قابل استفاده است و باید تصفیه و سپس مصرف گردد. در این جهت در سال 1900 میلادی یكی از بهترین كتب مربوط به مواد غذائی مکتوب شد، كه در آن چگونگی خاصیت های شکر قهوه ای  توضیح داده شده است.

برای خرید شکر قهوه ای سلوا کلیک کن.

 

برای خرید شکر قهوه ای میرزاکوچک خان میتوانید به سلوا، فروشگاه محصولات ارگانیک، سالم و روستایی مراجعه کنید.

در چند دهه گذشته دانشمندان و قندسازان حرفه ای توانستند با مخلوطی از شكر تصفیه شده طبیعی و لایه نازک از ملاس به تولید مدل شكر قابل مصرف دسترسی پیدا کنند، كه شكرقهوه ای نامیده شد. مردم خاورمیانه و آسیا تقریبا یك دهه پیش با شكر قهوه ای خوراكی که در اروپا تولید می شد آشنا شدند.

 تعریف و معرفی کاربرد های محصول شكرقهوهای

شكر قهوه ای قابل مصرف از یك مخلوط ساكارز (شكرتصفیه شده) كه با مقادیری مشخص از ملاس به شکل لایه ای نازك برروی ذرات آن می نشیند، تهیه می شود. این محصول از نظر تجاری دارای طیف بزرگی از تنوع می باشد. که شکر قهوه ای شماره ی 1 با رنگ تقریبا سفید تا شکر قهوه ای شماره ی پانزده (تیره ترین رنگ) با رنگ قهوه ای تیره معلوم می شود. در این بازه شماره های 6 ، 8 ، 10 و 13 از پر مصرف ترین انواع آن می باشد .

درصد قند شکرهای ذکر شده از 95 درصد در شماره شش تا نود و یک درصد در شماره ی سیزده و میزان رطوبت آن ها هم بین دو تا چهار درصد قابل تغییر می باشد. شکر قهوه ای شامل 5/3 درصد (قهوه ای روشن) تا 5/6 درصد )قهوه ای تیره)ملاس است. این کالا به دلیل طبیعت رطوبت گیر ملاس آن، مرطوب و به طور معمول "روان" است. اندازه ذرات آن گوناگون بوده و به طور معمول از كریستال های شكر سفید كوچكترند. تولیداتی كه به جهت مصارف صنعتی به كار می روند امکان دارد دارای دانه های ریزتری باشند كه قطر ذرات آن تقریبا 35/0 میلی متر است.


بیشتر بخوانید :  مزایای شکر قهوه ای و خاصیت های آن در سلامت بدن


ارزش غذائی شكر قهوه ای یکی از مهمترین فاکتور ها

شکر قهوه ای شامل املاح مفید کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم است. صد گرم شکر

نگهداری شكرقهوه ای باید به چه صورتی باشد؟ قهوه ای شامل تقریبا 370 کالری است درصورتی که در شکر سفید این مقدار به 400 کالری می رسد. با توجه به ساکارز و کالری کمتر در شکر قهوه ای(نسبت به شکر سفید ) استفاده از آن پیشنهاد می شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد عالی است.

 شرح

 

درصد ساکاروز

 

درصد رطوبت

درصد قندانورت

 

املاح

 

شکر سفید

 

99/9

 

06/0

 

ناچیز

 

ناچیز

شکر قهوه ای

91-95

2-4

4-9

حاوی املاح مفیدکلسیم، منیزیم ، سدیم و پتاسیم

 

 


برای جلوگیری از سفت شدن شكر قهوه ای كه دارای تقریبا 2 درصد رطوبت می باشد، آن را در ظروف كاملا بسته بندی شده كه در آن هوا نفوذ نكند قرار داده و بهتر است در یخچال نگهداری شود.

برای خرید شکر قهوه ای میرزاکوچک خان میتوانید به فروشگاه محصولات ارگانیک، سالم و روستایی سلوا مراجعه کنید.


موارد مصرف شكر قهوه ای به چه صورت است؟

شكر قهوه ای افزون بر مصارف خانگی در شیرینی پزی و مخصوصا پخت انواع كیك به خصوص در كشورهای بزرگ ، مصرف فراوانی دارد.

این محصولات در ترکیبات گزینه های زیر مورد استفاده قرار میگیرد:

  • در اروپا و امریكا به این باور رسیدند كه شكر قهوه ای برای شیرینی پزی ، مربا، كیك و تارت و پای میوه به وضوح از شكرسفید بهتر است. این شكر با وجود مقدار شیرینی مطبوع ، شامل انرژی(كالری)كمتری نسبت به شکر سفید است. و طعم و بوی آن به لذیذ شدن این فرآورده ها کمک میکند.شیر

  • بستنی

  • خامه

  • شیرینی

  • و ترکیب مدل های مختلف کیک و بستنی

بعضی از انواع شكر قهوه ای كه در اروپا تولید شده ، به شرح زیر است:انواع شکر قهوه ای تولید شده در اروپا

شکر قهوه ای (روشن و تیره): کریستال های شکر پوشیده شده از ملاس با طعم و رنگ طبیعی می باشند. موجود بودن ملاس سبب درست شدن رنگ قهوه ای و طعم ملاسی در شکر میشود. شکر قهوه ای تیره نسبت به مدل روشن آن رنگ بیشتر و طعم ملاس بهتری دارد.


  برای خرید شکر قهوه ای میرزاکوچک خان کلیک کنید




شکر قهوه ای روان: شکر ریز، تقریباً پودری شکل و با رطوبت کمی نسبت به شکر قهوه ای معمولی است.

  • شکر توربینادو: شکر خامی است که مقداری از ملاس آن شسته شده ، رنگ بلوند ملایمی دارد و اکثرا همراه با چای و قهوه مصرف می شود.

  • شکر موسكوادو: یک شکر قهوه ای مخصوص انگلستان است که بسیار تیره بوده و طعم قوی ملاس را داراست.

  • شکر دمرارا: رنگ قهوه ای روشن با کریستال های طلائی بزرگ دارد و با چای، قهوه و غلات داغ استقاده می شود. و در بین مردم انگلستان مصرف زیادی دارد.


بیشتر بدانید : شکر قهوه ای و انواع آن + فروش شکر قهوه ای در تهران!

هریک از مدل های شکر قهوه ای شامل خصوصیاتی متفاوت است و در شیرینی پزی و كیك پزی و . . . کاربرد وسیع دارد.برای خرید شکر قهوه ای میرزاکوچک خان میتوانید روی سلوا حساب کرده و با کلیک روی لینک زیر ، سفارش خود را ثبت و این محصول را تهیه نمایید



برای خرید شکر قهوه ای میرزاکوچک خان کلیک کنید

 

شکر قهوه ای

-

قهوه ای شکر

-

محصولات ارگانیک

-

محصول ارگانیک