صبحانه یکی از ضروریترین وعدههای غذایی در شروع روز است که به هیچ وجه نباید به سادگی از آن عبور کنید. چرا که باعث افزایش انرژیتان در طول روز شده و همیشه سالم هستید. تقویت حافظه و افزایش تمرکز جزو مهمترین فواید میل کردن صبحانه در شروع روز است. در طب سنتی هم خوردن صبحانه بسیار تاکید شده و اهمیت بسیار بالایی دارد. اگر از اهمیت صبحانه در طب اسلامی اطلاعاتی ندارید؛ تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا به اتفاق هم با اهمیت بهترین صبحانه در طب سنتی آشنا شویم.
همانطور که گفتیم صبحانه در طب سنتی جزو اصلیترین وعدههای غذایی شناخته شده و اهمیت بسیار بالایی دارد. با میل کردن صبحانه انرژیتان در طول روز تامین شده و قند خونتان تنظیم میشود. افزایش تمرکز، تنظیم هورمونهای زنانه، جلوگیری از دیابت و بیماریهای قلبی، افزایش انرژی و کاهش فشار خون بالا جزو مهمترین فواید میل کردن صبحانه محسوب میشوند.
در طب سنتی میل کردن صبحانه بر اساس نوع مزاج هم بسیار تاکید شده، در واقع طب اسلامی برای هر کسی صبحانههای مطابق با مزاج خودشان را پیشنهاد کرده است. در ادامه بیایید تا نگاهی به اهمیت بهترین صبحانه از نظر طب سنتی بر اساس نوع مزاج اشخاص بیندازیم:
در طب سنتی توصیه شده برای افراد با مزاج گرم، مصرف عسل یا ارده شیر به مقدار بالا مناسب نیست. در واقع این دسته از افراد میتوانند در هفته یک یا دو بار ارده شیره یا عسل میل کنند.
پیشنهاد میکنیم مواد غذایی مثل عسل، ارده، شیره انگور، مربای آلبالو را از فروشگاههای معتبر اینترنتی همچون سلوا تهیه کنید. تمامی محصولات این فروشگاه مثل شیره انگور طبیعی و سالم هستند و هیچ گونه مواد شیمیایی یا افزودنی در آنها وجود ندارد. سلوا در زمینه محصولات سالم و روستایی فعالیت میکند و تمامی محصولات آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. برای خرید محصولات سالم و طبیعی همچون عسل، شیره انگور، شیره خرما، مربا آلبالو تنها کافیست از سایت یا اپلیکیشن کمک بگیرید.
بد نیست بدانید که در طب سنتی مصرف لبنیات به مقدار زیاد توصیه نشده، چرا که مزاج پنیر سرد است. البته اگر تمایل به مصرف لبنیات همچون شیر یا پنیر دارید؛ حتما کنار آن از مواد غذایی گرم همچون سیاه دانه و زیره سیاه استفاده کنید تا مشکلی برایتان پیش نیاید.
مصرف نان مناسب برای میل کردن صبحانه از نظر طب سنتی اهمیت دارد. در واقع از نظر طب اسلامی نان سنگک بدون جوش شیرین برای صبحانه مناسب است. چرا که اغلب نانهای سفید همچون لواش یا باگت دیر هضم میشوند و مشکلاتی را برای بدنتان به وجود میآورند. بنابراین در خرید نان دقت کنید.
برای نوشیدنی در صبحانه هم از نظر طب سنتی گفته شده که حتما چای را به همراه یک ماده غذایی گرم همچون دارچین یا زنجبیل نوش جان کنید. دمنوش به سلوا هم گزینه مناسبی به عنوان نوشیدنی برای صبحانه به حساب میآید.
در نهایت ناگفته نماند که مواد غذایی مثل سوسیس و تخم مرغ، گوجه فرنگی، خیار، هندوانه و ... جزو بهترین صبحانه در طب سنتی به حساب نمیآیند. به همین علت از مصرف مواد غذایی سرد در صبحانه پرهیز کنید تا همیشه سالم و سلامت باشید. در ادامه چند مورد از بهترین صبحانه در طب سنتی را پیشنهاد میدهیم.
در طب اسلامی مصرف مواد غذایی گرم در صبحانه بسیار اهمیت دارد. البته افرادی که مزاج گرم دارند، باید مقدار کمتری مواد غذایی گرم مثل ارده یا عسل مصرف کنند. در ادامه بیایید تا با چند صبحانه سالم و مقوی از نظر طب سنتی آشنا شویم:
در نهایت مصرف مواد غذایی مثل عدسی همراه با گلپر، شیر همراه با دارچین، پنیر با سیاه دانه یا گردو، نیمرو همراه با روغن حیوانی، خاگینه همراه با نان سنگک، انواع مرباهای گرم همچون به و بالنگ و عسل از نظر طب سنتی در صبحانه بسیار اهمیت دارد.
به طور کلی مصرف بهترین صبحانه از نظر طب سنتی اصول و آداب خاصی دارد که عبارتند از:
اکنون که در مورد بهترین صبحانه در طب سنتی اطلاعات کامل دارید؛ پس حتما وعده صبحانه را جدی بگیرید و از مصرف مواد غذایی سرد در صبحانه پرهیز کنید. آیا مواد غذایی که مزاج گرم داشته باشند را میشناسید؟ اگر در مورد بهترین صبحانه از نظر طب سنتی اطلاعاتی دارید، خوشحال میشویم نظرات خود را با ما و همراهان سلوا به اشتراک بگذارید.