بنر اطلاعیه سلوا

خواص اثبات شده رب انار / خرید رب انار خانگی

1399/07/05   17,738

دهه‌هاست که از رب انار به عنوان چاشنی استفاده می‌کنیم. اغلب از این چاشنی به خاطر طعم و مزه مطبوع آن استفاده می‌کنیم، اما جالب است بدانید که این چاشنی خواص بسیاری نیز دارد.

انار سرشار از ترکیباتی به نام «پلی‌فنول‌»ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمی‌دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. فراموش نکنید که انار، مواد مغذی بسیاری دارد.

رب انار یک محصول عالی از انار است. بنابراین، می توانید همان مزایای سلامتی انار را از  رب انار دریافت کنید. آب انار حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین های گروه B است که فواید مختلف سلامتی را به همراه دارد.

در این جا به مواردی از خواص این ماده غذایی ارزشمند اشاره میکنیم:

1- خواص رب انار برای سیستم ایمنی بدن
رب انار حاوی آنتی اکسیدان های مختلف، به ویژه ویتامین C است که برای سیستم ایمنی مفید هستند. در هنگام هضم مواد غذایی، فرآیندی به نام اکسیداسیون روی می دهد که طی این فرآیند رادیکال های آزاد ایجاد می شوند. رادیکال های آزاد بافت های مختلف بدن را تخریب کرده و باعث بروز بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی می شوند. رادیکال های آزاد علاوه بر غذا، از طریق آلودگی های محیطی نظیر دود و تشعشعات وارد بدن می شوند. آنتی اکسیدان ها به سیستم ایمنی کمک می کنند تا از سلول های بدن در برابر تاثیرات مخرب رادیکال های آزاد محافظت کنند.

2- کاهش کلسترول و حفظ سلامت قلب
کلسترول بد مهمترین عامل بروز بیماری های قلبی است. این نوع کلسترول با رسوب در رگهای خونی باعث تنگ شدن و سخت شدن دیواره عروق شده و فشار بر ماهیچه قلب برای پمپاژ خون به بخش های مختلف بدن را دو چندان می کند. آب انار می تواند مانع از تجمع کلسترول در رگها شود یا سرعت آن را کاهش دهد. انار حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان های پلی فنول است که می توانند میزان لیپوپروتئین های با دانسیته پایین را کاهش دهند؛ لیپوپروتئین های با دانسیته پایین ترکیباتی هستند که زمینه را برای رسوب کلسترول فراهم می کنند.


بیشتر بخوانید: سوسیس و کالباس مفید است ! + خرید سوسیس و کالباس خانگی


3- رب انار سرشار از ویتامین B
رب انار حاوی انواع ویتامین های گروه B از جمله B1، B3، B5 و B6 است. ویتامین B1 یا تیامین علاوه بر کمک به بدن در تولید انرژی، در بهبود عملکرد آنزیم های مفید برای ماهیچه ها، سیستم قلبی عروقی و سیستم عصبی نیز موثر است. ویتامین B3 یا نیاسین به حفظ سلامت و شادابی پوست، سیستم عصبی و سیستم گوارش بدن کمک می کند. ویتامین B5 یا پانتوتنیک اسید به ارتقاء رشد و نمو طبیعی بدن به ویژه در دوران جوانی کمک می کند. ویتامین B6 یا پیریدوکسین به تجزیه پروتئین دریافتی از مواد غذایی و نیز حفظ سلامت سلول (گلبول) های قرمز خون کمک می کند.

4- رب انار و کبد چرب 

اگر کبد شما چرب است، بهترین گزینه برای درمان کبد چرب است، در میان خوراکی ها، رب انار هم به عنوان یک چاشنی خوشمزه و خوش رنگ و لعاب ایرانی می‌تواند به درمان کبد چرب، پاکسازی و سم زدایی آن کمک کند.

5- محافظت از بیماری آلزایمر

آب انار ممکن است خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد. اعتقاد بر این است که آنتی اکسیدان های موجود در آب انار و غلظت بالای آنها باعث جلوگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر و محافظت از حافظه می شود.

برای خرید رب انار خانگی سلوا کلیک کنید.

چطوری یه آسپرین طبیعی درست کنیم؟!

آبغوره و رب انار رو به نسبت 3 به 2 مخلوط کنید و روزی یک تا سه بار به صورت رقیق شده با آب مصرف کنید.
این شربت برای تصفیه و کاهش غلظت خون مفیده، مخصوصا کسانى که غلظت خون با فشار بالا دارند. و در واقع کار آسپرین را در بدن انجام می دهد.

رنگ رب انار
رنگ رب انار کاملا وابسته به شرایط فرآیند است، به طوری که هرگاه تبدیل آب انار به رب در دمای پایین یا زمان حرارت‌ دهی کوتاه انجام شود، رنگ محصول قرمز خوش‌رنگ خواهد شد و با افزایش میزان حرارت یا زمان حرارت‌دهی، رنگ به سمت قهوه ای سوخته میل می‌کند.

تفاوت خاصیت رب انار های شیرین و ترش

مصرف رُب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رُب انار بر نمی‌ گردد.انار به ۳ دسته ترش، شیرین و ملس تقسیم می شود. این انارها و رب آنها در ۸۰ درصد موارد خواص مشترک و مشابهی دارند ولی در طب سنتی و کتاب ابوعلی سینا، انار شیرین، بعد از آن انار نیم ترش یا ترش و شیرین و در نهایت، انار ترش ارجحیت دارند. انار، انواع گوناگونی دارد که رنگ، طعم و اندازه آنها متفاوت است اما خواص اصلی و کلی آنها تقریبا در همگی مشترک است.

طبع رب انار

طبع رب انار شیرین: رب انار طبع سرد و مایل به اعتدال دارد و خواص درمانی کمتری نسبت به رب انار ترش و ملس دارد. رب انار شیرین برای اصلاح و تصفیه خون مفید است.

طبع رب انار ترش: انار ترش طبع سرد و‌تر دارد. از این رب انار می‌توان برای کاهش حالت تهوع در دوران بارداری و بیشتر شدن اشتهای خانم باردار کمک گرفت، اما مصرف زیاد آن موجب ابتلا به یبوست خواهد شد.

طبع رب انار ملس: رب انار ملس طبع سرد و‌تر و نزدیک به اعتدال دارد و به علت طعم خاص آن پرطرفدارمی باشد. رب انار ملس به کاهش صفرا، غلیان و جوشش خون کمک می‌کند.
 
برای خرید راحت و مطمئن رب انار سلوا کلیک کنید : خرید رب انار سلوا 
 

ویژگی های رب انار سلوا:

- رب انار سلوا توسط یک کارگاه خانگی و با استفاده از انار شهرضا تولید می شود.

- بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده و افزودنی

- تقویت کننده معده و کبد 

- کاهش کلسترول بد

- تقویت کننده سیستم امینی بدن

- پیش گیری از سرطان

- مفید برای لاغری و از بین رفتن چربی های دور شکم

- طبع: انار ترش(سرد و خشک)، انار شیرین(سرد مایل به معتدل)

- مصلحات: عسل، زنجبیل

- خرید رب انار سلوا این اطمینان را به شما می دهد که یک رب انار با کیفیت داشته باشید چرا که رب انار سلوا از دانه های بدون پوست تولید شده است. خرید اینترنتی رب انار سلوا باعث رونق اقتصادی و افزایش انگیزه تولید کننده خانگی برای ارائه یک محصول سالم و با کیفیت می شود.

 

ر

-

ب

-

-

ا