فهرست مطالب |
مقدمه ای درباره 10 خاصیت درمانی اثبات شده روغن زرد گاوی طرز تهیه و درست کردن روغن حیوانی یا روغن گاوی |
فهرست تصاویر |
روغن زرد گاوی یک روغن همه کاره در آشپزخانه است که در اصطلاح به آن روغن حیوانی نیز گفته می شود. در این روغن هیچ گونه روغن های هیدروژنه وجود ندارد و شامل چربی های ترانس دار هم نمی باشد. برای فهمیدن خواص روغن زرد گاوی به وب سایت سلوا، فروشگاه محصولات ارگانیک، سالم و روستایی مراجعه کنید. روغن حیوانی نقطه دود بالایی دارد (در حدود ۲۵۰ درجه سانتیگراد یا ۴۸۲ درجه فارنهایت) و یک گزینه خوب برای سرخ کردن و پخت غذا بوده و حتی می توان در وعده صبحانه سالم به جای کره استفاده کرد. در ادامه به 10 مورد از خواص آن اشاره می کنیم:
در یک مطالعه نشان داده شد که مردانی که در روز 2 قاشق غذاخوری روغن حیوانی مصرف می کنند 23 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی هستند. |
بیشتر بدانید: 11 راهکار برای کاهش وزن با رژیم غذایی سالم
اغلب روغن های حیوانی از شیر گاو، گوسفند، میش، بز و یا از ترکیب شیر گاو و گوسفند تولید می شود. طریقه سنتی تهیه این روغن از نوعی کره محلیست که از به هم زدن دوغ در مشک ایجاد میشود. ابتدا ماست را دوغ کرده دوغ را درون مشک میریزند و پس از تکان دادن مشک، گویچه های روغنی کره به یکدیگر چسبیده و آن را از دوغ جدا میکنند. برای فهمیدن خواص روغن زرد گاوی به وب سایت sabadsalva مراجعه کنید. سپس کره را درون دیگهای بزرگ به ملایمت حرارت میدهند تا آب کره تبخیر شود و روغن آن که چربی حیوانی است باقی بماند. این روغن در مقایسه با کره های صنعتی پر چرب تر بوده و خواص تغذیهای بیشتری نیز دارد. رنگ، عطر و طعم این روغن ها بسته به نوع و کیفیت علف های که دام مصرف می کند متفاوت است.
جدیدترین تحقیقات علمی نشان می دهد که اسیدی در روغنهای حیوانی وجود دارد که سبب افزایش HDL و کاهش LDL می شود. از نظر طب اسلامی و طب سنتی روغنهای حیوانی خواص بیشماری دارند که از آن جمله به استخوانسازی، کاهش غلظت خون، کم کردن چربیهای زاید شکم، شادابی و سفیدی پوست و سمزدایی از بدن میتوان اشاره کرد. تغذیه ی سلولهای عضله ی قلب از اسیدهای چرب بوده که فقط در روغن حیوانی به وفور پیدا می شود. یکی از ارکان طول عمر و جوانی پایدار از لحاظ طب سنتی استفاده کردن مداوم روغن حیوانیست. برای فهمیدن خواص روغن زرد گاوی به وب سایت سلوا، فروشگاه محصولات ارگانیک، سالم و روستایی مراجعه کنید.
اگر قرار باشد بین روغن نباتی جامد و روغن حیوانی یکی را انتخاب کنیم، بدون شک روغن حیوانی گزینه مناسب تریست چون از لبنیات تهیه شده و خواص شیر را دارد. ضمن اینکه روغن نباتی مایع وقتی جامد (هیدروژنه) می شود، اسیدهای چرب غیراشباع آن اشباع شده و در روند جامد شدن بر میزان اسید های چرب ترانس آن افزوده می گردیده.
بیشتر بدانید: هر آنچه از روغن خوراکی باید بدانید + فیلم / بررسی 12 نوع روغن، حیوانی، گیاهی، زیتون، کنجد و ...
چربیهای حیوانی مثل دنبه و روغن گاوی(روغن حیوانی) نیز گزینههای مناسبی برای سرخ کردن هستند. علاوه براین، چربیهای حیوانی طعم و تردی مطلوب را در محصول ایجاد میکنند. اکثر اسیدهای چرب موجود در این چربیها از نوع اشباع و تک غیر اشباعی است که این ویژگی آنها را برابر حرارت مقاوم میکند. البته کیفیت این چربیها بین حیوانات مختلف فرق دارد. چربی حاصل از حیوانات تغذیه شده به صورت طبیعی (چراگاهها) از کیفیت بالاتری برخوردار است.
طرز تهیه ماسک روغن حیوانی برای پوست:
۲ قاشق غذاخوری از روغن حیوانی، ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی و کمی آب را در کاسهای بریزید. این ترکیبات را با هم مخلوط کنید.
باید غلظت مناسب و نسبتا سفتی دارد، اما نه درحدیکه ترکیبتان خشک بشود. اگر ترکیب تان خیلی آبکی بود، دوباره مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید.
پس از اینکه مخلوطتان آماده شد، آن را بر روی پوستتان بمالید. بگذارید ۲۰ دقیقه در این حالت باقی بماند. سپس آن را با آب سرد بشویید. این کار را ۳ بار در هفته تکرار کنید. برای فهمیدن خواص روغن زرد گاوی به وب سایت sabadsalva مراجعه کنید.
این محصول مستقیما از اهالی محترم روستاهای کشور تامین می شود. با خرید آن، به طور مستقیم در اشتغال جوانان و توسعه پایدار روستا سهیم می شوید.
بیشتر بدانید: خواص کنجد، 18 خاصیت اثبات شده کنجد
چه روغن هایی را می توان برای سرخ کردن استفاده کرد؟!
خیلی خوب و عالی
عالی بدون هیچ بویی درغذا . سبک و سالم .
واقعاً عالی و خوش عطر و طعمه
سلام و خداقوت روغن زیتون و کنجدکی شارژ میشن؟
ممنون از توضیحات کاملتون.🌹🙋
سلام. من شنیدم روغن زیتون خوب باید کمی گلو رو بزنه، ولی این این طوری نبود. بوش هم خیلی کم بود. حالا نمیدونم امتیاز بود یا اشکال. من خودم روغن زیتون بودار دوست دارم. برای همین همیشه بکر می خرم. ولی این با این که فرابکره، خیلی عطر و بوش کمه.
همین که بوی زحم روغن گاوی را نمیداد جای بسی تقدیر داره. ان شاءالله که این اسانس از کیفیت طبیعی اش کم نکرده باشه.
خیلی خیلی عالیه مخصوصا واسه برنج
عالی حرف نداره
ببخشید از این روغن برای چه مواردی استفاده میشه؟
برای پخت و پز عالیه. خصوصا پخت برنج و برای نیمرو در صبحانه! 😋