فهرست مطالب |
مقدمه ای درباره دروغی به نام روغن سرخ کردنی حال اگر شما خواهید پرسید درجه دود روغن چیست؟! |
فهرست تصاویر |
نمیتوان از همه روغنها برای هر نوع نیاز بهویژه سرخ کردن استفاده کرد. باید این نکته را به یاد داشته باشیم که حرارت می تواند خواص و ویژگی های روغن ها را کاملا تغییر دهد و حتی آنها را به مواد سمی تبدیل کند. مهمترین موضوعی که برای سرخ کردن موادغذایی با انواع روغن ها باید به آن توجه شود، درجه دود روغن است. برای خرید سالمترین روغن سرخ کردنی به وب سایت اینترنتی sabadsalva مراجعه کنید.
درجه دود روغن؛ دمایست که روغن شروع به دود کردن می کند و این به معنای آن است که روغن از بین می رود و ترکیبات خطرناکی تولید می کند. از آنجایی که سرخ کردن به معنای تهیه غذا در حرارت زیاد است، مهم است که روغنی را انتخاب کنیم که نقطه دود بالایی داشته باشد. اگر این کار را نکنیم، روغن سوخته می شود و کل غذا را نیز خراب میکند.
ما باید دقت کنیم تا بههنگام سرخکردن مواد غذایی، روغن به نقطهی دود نرسد، هنگامی که روغن به نقطه دود یا بالاتر از آن می رسد. شروع به دود یا کف کردن می کند و قهوهای رنگ و غلیظ می شود و طعم تلخی به غذا می دهد این روغن فاسد شده و با توجه به اینکه باعث تولید مواد سرطان زایی می شود به هیچ عنوان نباید استفاده شود. برای خرید سالمترین روغن سرخ کردنی به وب سایت اینترنتی سلوا، فروشگاه محصولات ارگانیک، سالم و روستایی مراجعه کنید.
بعد از هر بار استفاده از روغن، نقطه ی دود آن پایین می آید.
برای سرخ کردن مواد غذایی توصیه می کنیم شعله گاز ملایم و کم باشد و بهترین حالت این است که روغن را در ظرف سرد قبل از اینکه روی شعله قرار گیرد بریزید و بعد روی شعله کم گذاشته تا کم کم داغ شده و سپس شعله را برای سرخ کردن مقداری زیاد کنید. برای خرید سالمترین روغن سرخ کردنی به وب سایت اینترنتی sabadsalva مراجعه کنید.
اگر از دستگاه سرخ کن استفاده می کنید بایستی روغن باقی مانده صاف شده و در یک ظرف مناسب و بطور در بسته در یخچال نگهداری شود و در این صورت هم بیش از دو بار نباید از روغن استفاده شود و به هیچ وجه نباید باقی مانده روغن مصرف شده را به ظرف اصلی برگرداند.
در مقاله های مختلف درجه دود روغن ها متفاوت ذکر شده است. اما در بیشتر کتاب های مرجع آمده است که بالاترین و کم خطرترین درجه دود مربوط به روغن زیتون و بعد از آن کنجد، کانولا و... است. بنابراین برای تفت دادن موادغذایی، پخت تخم مرغ برای صبحانه سالم و کباب گوشتی استفاده از روغن زیتون مشکلی ایجاد نمی کند اما برای سرخ کردن موادغذایی مانند سیب زمینی، کتلت و... که به دمای بالا نیاز دارد و پخت آن طولانی مدت است باید به این نکته توجه کرد که، روغن زیتون می تواند مناسب نباشد. برای خرید سالمترین روغن سرخ کردنی به وب سایت اینترنتی sabadsalva مراجعه کنید.
همچنین برای سرخ کردن ملایم و تفت دادن از روغن های حیوانی نظیر روغن زرد گاوی، روغن شحم و روغن دنبه نیز می توان استفاده کرد ولی باید دقت داشت که حرارت و زمان سرخ کردن آنقدر زیاد نباشد که باعث دود این روغن ها شود.
بیشتر بدانید: 10 خاصیت درمانی اثبات شده روغن زرد گاوی
در اين بين روغنهای مخصوص سرخکردن هم با ورودشان به بازار، به ما يادآور شدند که روغنهای مايع معمولی هم برای سرخکردن و حرارت بالا توليد نشده اند. برای خرید سالمترین روغن سرخ کردنی به وب سایت اینترنتی سلوا، فروشگاه محصولات ارگانیک، سالم و روستایی مراجعه کنید.
مدتزمان زيادی از توليد روغنهای مخصوص سرخکردن نگذشته است و هنوز هم ابهامهای زيادی در مورد نحوه مصرف، مواد تشکيلدهنده و کيفيت این روغن وجود دارد. هر روز نیز ابعاد جدیدتری از مضرات این روغن ها مشخص می شود. در آینده نه چندان دور هم باید منتظر افزایش بیمارانی باشیم که همچون روغن نباتی جامد دیروز دلیل اصلی بیماریشان در اثر مصرف سالها روغن های سرخ کردنی امروزیست.
شکل 1: سالمترین روغن سرخ کردنی
خیلی خوب و عالی
عالی بدون هیچ بویی درغذا . سبک و سالم .
واقعاً عالی و خوش عطر و طعمه
سلام و خداقوت روغن زیتون و کنجدکی شارژ میشن؟
ممنون از توضیحات کاملتون.🌹🙋
سلام. من شنیدم روغن زیتون خوب باید کمی گلو رو بزنه، ولی این این طوری نبود. بوش هم خیلی کم بود. حالا نمیدونم امتیاز بود یا اشکال. من خودم روغن زیتون بودار دوست دارم. برای همین همیشه بکر می خرم. ولی این با این که فرابکره، خیلی عطر و بوش کمه.
همین که بوی زحم روغن گاوی را نمیداد جای بسی تقدیر داره. ان شاءالله که این اسانس از کیفیت طبیعی اش کم نکرده باشه.
خیلی خیلی عالیه مخصوصا واسه برنج
عالی حرف نداره
ببخشید از این روغن برای چه مواردی استفاده میشه؟
برای پخت و پز عالیه. خصوصا پخت برنج و برای نیمرو در صبحانه! 😋